|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Savjet igrice koja se da prelazit zajedno u lanu?
Ima li koja dobra igrica koja se da prelazit u lanu, nešto poput diabla 2, al po mogučnosti da je pucačina. Nemora bit nova, može bit neka stara igrica. Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Novi cod: mw2, special ops se daju zajedno prelazit. Baš se spremam dragog pretuć malo. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Sacred i Sacred 2 ![]() I naravno, SWAT 4. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
serious sam. zabava garantirana ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Ma sve je bolje u LANu nego kad sam igraš. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ja misla da si žensko zbog nicka. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa da se nitko nije sjetio Left 4 Deada... sramota... Ni ja nisam ljubitelj Valve-a ali to je spica za u dvoje, troje, cetvero ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() za živce gubit u mp su definitivno DotA, Heroes III i Disciples 2 ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Heroesa 3 sam se naigro, dosta više toga.. Diablo 2... nemoj ni spominjat (njunjo_hr je počeo opet igrat na bnetu od kad su bacili novi patch sa novim itemima i receptima, skoro me navuko) Od dote se pokušavam skinut... previše ju konzumiram hehe Budem još stavio skidat ovaj 'left 4 dead' pa ću vidjet kaj mi se sviđa. Uglavnom traži se igra za provest večer sa susjedom uz kavu,pivu i kolače/slane štapiće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Nadam se da autor teme nece zamjerit ako se ubacim.. Nakon visegodisnje pauze, ekipa se odlucila ponovo napraviti lan (>10 igraca). Zasad imamo ovo kao moguce kandidate; (boldano se najcesce igralo) FPS -cod uo -cod2 -cod4 -cod5 zombie -mohaa -cs 1.6 -hidden & dangerous 2 -battlefield 2 RTS -aoe2 -aoe3 -stronghold crusader -red alert 2 -rise of nations -company of heroes -starcraft -dota Ostalo -nfs 5 -grid -flatout 2 -worms armageddon -pes 2010 Eto, bio bih zahvalan kad bi netko predlozio jos poneku paznje vrijednu igru.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
unreal tournament bilokoji, pogotovo treci. battlestations midway/pacific |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
si ti lud? prvi je najbolji...ovo ostalo je samo šminkanje grafike i dodavanje nepotrebnih elemenata ![]() počel sam igrati l4d, prebolesno dobra igra...jako mi se dopada kaj zombiji nikad ne spawnaju na istom mjestu pa te lijepo sjebo ![]() ps. aoe2 možeš igrati tako da obojica ili čak više kontrolirate istu civilizaciju, samo onda treba pazit na populaciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Rainbow Six: Vegas 1 i 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Joj da, totalno zaboravih na UT, mogo bi i to skinit.. makar sad više ni nemam vremena, skinio sam si ovaj novi call of duty al nisam ga nit instaliro.. @ C.J.B. - jesi li zaboravio na warcraft 3 općenito? ne samo dotu.. Kad i gdje radite lan? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
SERIOUS SAM!!! ovo je prejako xD igralo je nas 5-6 u igraonici prije par godina par sati i presli smo igru. preprepredobro ![]() Titan Quest, Diablo, Sacred.. ima toga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|