Citiraj:
Autor Baja 001
Imaš opipljive rezultate ili je još post Steve Jobs filozofija u igri. 
|
Imam opipljive rezultate ne u smislu brojki nekih kvazi testova na internetu, već u smislu mojeg workflowa i brzine rada.
Imam Dell Latitude, imao sam 3 IBMa i 2 toshibe do sad. Niti jedan od tih laptopa, iako su bili jači po specifikacijama mi nisi omogućili brzinu rada, mobilnost i dugotrajnost baterije koju nudi Air.
Evo za primjer, wireless cijelo vrijeme upaljen, rad u photoshopu, youtube za muziku u pozadini i laptop ne samo da radi bez ikakvih problema sa fotografijama od 12MBa, već baterija traje po 7 sati u takvim uvjetima. (ekran na 50%)
Što se tiče trackpada, dok se pohvataju sve fore sa flickovima, prelazak na touchpad nekog običnog laptopa je smiješan...
A i ne vidim zašto ljudi automatski misle da si Jobs ako pohvališ Applea.
Niti dobivam pare od applea za moje postove, niti imam bilo kakvu veću satisfakciju pošto ionako imam/imao sam laptope koji koštaju isto koliko i Air.
I ne, OSx je drugačiji od bilo kojih windowsa jer traje i radi u sinergiji sa hardwareom, dok windowsi nakon godinu dana toliko sranja nakupe da je to strašno...
Također, za razgovor o apple i pc se mogu javiti ljudi koji su ih koristili.
Specifikacije znam i ja čitati, druga je stvar kako to izgleda kada sjedneš i radiš na nečemu od toga.
Air na papiru nije prejak laptop (ionako imam ovaj PC na kojem radi većinu posla), ali kada odem na put Air je najbolji kompromis.